Wie zijn wij?

Intalent is een klein bureau gespecialiseerd in assessment en coaching. Wij helpen organisaties in het ontdekken en ontwikkelen van talenten van hun mensen. Om uitval te voorkomen bieden we snelle psychologische hulp.

Intalent is in 2005 opgericht met als kernteam Ria Mooren en Els Broekema. Waar nodig roepen we de hulp in van zelfstandig gevestigde adviseurs in ons netwerk. U vindt in ons geen expert op afstand, maar een gesprekspartner op het gebied van functies, matching, ontwikkeling en herstel. Onafhankelijk, toegewijd, kritisch en coachend zijn onze kernbegrippen.

Intalent is met haar administratief kantoor gevestigd in Den Bosch en werkt online of live in flexibele kantoren over het hele land.

Ria Mooren

“Waar wil je voor staan?”

Mijn studieloopbaan omvat arbeids- en organisatiepsychologie in Tilburg, een jaar business administration in de VS, een postdoctorale opleiding selectiepsychologie, een opleiding professional coach en diverse trainingen op het gebied van arbeid en gezondheid. Ik ben registerpsycholoog NIP/ Arbeid en Organisatie.

Mijn carrière heeft zich ontwikkeld van allround bedrijfspsycholoog bij de arbodienst van NS, organisatie- en assessmentadviseur, projectmanager en vestigingsmanager bij Human Company, naar uiteindelijk partner van het eigen bureau Intalent.

Psychologisch onderzoek en assessment, functieanalyse, simulatie ontwikkeling, coördinatie van selectieprojecten en training selectiecommissies is het ene deel van mijn expertise. Het andere is personal coaching, loopbaanbegeleiding, psychologische hulpverlening en training in communicatie. Ik heb veel gewerkt in de wereld van het openbaar vervoer en de rechtspraak en de laatste jaren heeft zich dat in allerlei richtingen verbreed.

Psychologie in de werkomgeving heeft vanaf het begin mijn hart. Vanuit jeugdwerk kreeg ik een passie voor persoonlijke ontwikkeling en versterking van samenwerking mee. Vanuit ons boerengezin de boodschap je nuttig te maken, kwaliteit te leveren en eigen keuzes te maken. Mijn vrije tijd vul ik graag in met gezelligheid en de rust van natuur.

Els Broekema

“Wat wil je aanpakken?”

Mijn studieachtergrond is HR management aan de Hogeschool in Sittard, later aangevuld met diverse kwaliteits-, staf- en managementopleidingen en met de opleiding tot professional coach.

Na een loopbaan in het HRM-veld bij de NS, ben ik overgestapt naar het managen van professionals. Zo heb ik als (plaatsvervangend) regionaal directeur bij een infrabedrijf en twee arbodiensten gewerkt en de boel op orde gebracht. Vandaaruit maakte ik de overstap naar managing partner van Human Company. Ik was verantwoordelijk voor bedrijfsmanagement en grote accounts en werd daarnaast actief in (ontwikkel)assessments en coaching.

Daarmee kreeg mijn loopbaan een wending naar het individuele advieswerk en coaching van teams, wat uiteindelijk resulteerde in het mede oprichten van Intalent. Hier kan ik mijn fascinatie voor mensen en het vermogen hun talenten te zien helemaal kwijt. Ik hou er van mensen verder te brengen in hun ontwikkeling, te zorgen dat zij goed in positie komen en hun kracht verbinden met die van anderen. Mijn ervaring omvat de openbaar vervoerssector, justitie, industrie en gezondheidszorg.

Nieuwsgierigheid, observatievermogen en een sterke intuïtie kenmerken mij van jongsaf aan. Van huis uit waardeer ik de onafhankelijkheid, werkmentaliteit en loyaliteit die ik heb meegekregen. Als ik niet werk, volg ik alle nieuws, blijf ik fit en geniet ik van kunst en muziek.

Sandra Ooijen

“Laat het maar aan mij over”

Na twee jaar HEAO bedrijfseconomie en een MEAO medisch secretarieel heb ik diverse secretariële functies in de zorgsector vervuld. Daarna kwam ik in de zakelijke zorgsector bij arbodiensten. Ik werd officemanager met het accent op administratieve organisatie, finance en control, accountbeheer, facilitaire taken en automatisering. Na een overstap naar een andere arbodienst kreeg ik de kans als senior accountmanager te werken en werd ik projectmanager herinrichting marketing- en verkooporganisatie. Daarnaast werden informatievoorziening en interne communicatie mijn aandachtsgebied en was ik lid van het Business Development Team.

In 2006 heb ik mij zelfstandig gevestigd en SoBoS opgericht voor backoffice services in brede zin. Het fijne ervan is dat ik op allerlei tijdstippen kan werken. Vanuit mijn bureau verzorg ik planning en organisatie, het contact met klanten, de financiën en de bedrijfs- en managementinformatie. Met Intalent werk ik samen vanaf de oprichting van mijn bureau.

Anderen ontzorgen en persoonlijk aandacht geven zit vanaf het begin in mij. Van huis uit ben ik opgegroeid met ‘doe maar gewoon, dan ben je gek genoeg’ en ‘gewoon aanpakken’. Ik hou er van dingen perfect te organiseren. In mijn vrije tijd ben ik een huismus die graag leest en creatief fröbelt; op de basis school van mijn kinderen waren mijn surprises beroemd.

Intalent is met haar administratief kantoor gevestigd in Den Bosch en
werkt landelijk. Wij werken online en live, gebruik makend van flexibele kantoren in het hele land.
Voor meer informatie over Intalent kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op