Waarmee werken wij?

Intalent werkt conform de beroepscode van het Nederlands Instituut van Psychologen, de landelijke beroepsvereniging voor psychologen. Deze beroepscode is na te lezen op www.psynip.nl.

Al onze activiteiten bieden we online of live in flexibele Regus kantoren over het hele land.

Intalent gebruikt voor haar assessments betrouwbare en valide tests, geaccepteerd in het vakgebied. Om maatwerk te kunnen bieden hebben wij een breed arsenaal van tests tot onze beschikking. Onze leveranciers zijn Pearson Talentlens (o.a. PfPI, Sosie, LIV, DAT HRM en diverse klinische tests), SHL (o.a. de OPQ) en Saville Assessment via een Nederlandse distributeur (WAVE).

'Cultuurvrij testen' en het vaststellen van 'critical thinking' behoort eveneens tot onze mogelijkheden.

Intalent werkt regulier met het acteursbureau van Janne Jansen en haar acteursnetwerk. Dit zijn professionele acteurs die ervaring hebben in uiteenlopende rollenspelen voor assessments en training. Wij streven naar realistische en inleefbare simulaties voor kandidaten, zodat zij zich goed kunt verplaatsen en ook wat hebben aan de feedback die zij krijgen. We maken rollenspelen op maat als de inhoud van de functie dat vereist.

Een kwalitatief hoogwaardige organisatie wordt geborgd door een professionele backoffice, automatisering van Feju, workflowsoftware van C4Software en design- en websiteondersteuning van nu:rotterdam.

Intalent is met haar administratief kantoor gevestigd in Den Bosch en
werkt landelijk. Wij werken online en live, gebruik makend van flexibele kantoren in het hele land.
Voor meer informatie over Intalent kunt u contact met ons opnemen.

Neem contact op